Николай Бодуров ще излезе в петък срещу Левски, пише "Тема спорт". Това ще стане с екипа на Пирин Благоевград в контролата срещу юношите старша възраст на сините. Проверката е от 12:30 часа, като днес ще стане ясно мястото на провеждането й.

Както е известно, доскорошният защитник на ЦСКА тренира от няколко дни с орлетата и ще вземе участие в спаринга в петък. След него ще стане ясно и дали бившият национал ще тръгне с Пирин за лагера в Турция. 

Орлетата летят за югоизточната ни съседка в понеделник, като ще са с чартър заедно с Левски. Благоевградчани ще останат в Турция до 6 февруари. Там ще бъдат изиграни три контроли. Първата е на 29 януари с Работнички Скопие.

Бодуров иска да си намери отбор в чужбина или в елита ни, но е напълно възможно да помогне и на орлетата. Те чакат и Станислав Манолев от Лудогорец.

Наскоро Бодуров обяви, че е получил обаждане от човек от щаба на селекционера на националния отбор Георги Дерменджиев. Той го е уверил, че е в плановете на специалиста за контролата с Беларус в края на февруари, но дотогава бранителят трябва да си е намерил отбор, в който да играе редовно. Както е известно, цяла есен Бодуров не игра за ЦСКА.

Ръководството на Пирин Благоевград пък прави всичко възможно да подсигури излъчване на контролите си в Турция на своя youtube канал.

По време на лагера в югоизточната ни съседка мениджърът Уорън Фийни се очаква да изпробва двама чужденци. Днес след няколко дни почивка орлетата подновяват занимания.