Президентът на Славия Венцеслав Стефанов оплю сериозно реферите на срещата с Ботев Пловдив. Както е известно, "белите" взеха победата с 2:1.

"От победата съм доволен. Безкрайно съм разочарован от съдийството. Първото полувреме има задължителен червен картон на вратаря и чиста дузпа. Никой не може да каже как щеше да се развие мачът".

"Ще държа този съдия (Драгомир Драганов) да бъде изваден от международното съдийство и да бъде сурово наказан. По този начин се опорочава футболът", започна Стефанов.

"Победихме, защото повече търсехме победата. Момчетата дадоха всичко от себе си. Такива като този и някои други съдии трябва да бъдат спрени от съдийството. Те решават съдбата и дали да ограбят труда на хората. Съгласен съм да има грешки, но когато те се повтарят и потретват, се вижда, че е тенденциозно". 

"Спомняте си мача с Левски и видяхте какви простотии направи тогава. Или има нещо срещу отбора, или съвестта му не е съвсем чиста. Не мислим за Европа." 

"Колективът е много добър и всеки дава всичко от себе си. Мисля, че това с коронавируса е преекспонирано. За мен тази истерия е малко повече. От катастрофа умират повече хора", завърши президентът на "белите".