Треньорът на Дунав Людмил Киров обяви, че играчите му спират с тренировките от утре. Киров говори след загубата на русенци с 1:3 от Ботев Враца. Футболистите на Дунав има да получават по няколко заплати.

"Ботев Враца бе по-добрият отбор и заслужено взе трите точки. Този мач изобщо не го бяхме започвали. Позволявахме всичко да им се получава. Все едно играхме срещу Барселона. Тежко се говори в този момент. Не съм човек, който се оплаква".

"Футболистите са обезверени и лъгани през последните 10 месеца. За тях няма празник. Спрени са им телефоните, изгонени са от квартирите. Има виновни хора за това нещо. Това не е футбол, което играем ние. Заблудихме се в предния мач с Арда".

"Трябваше да има плащания миналата седмица. Това вече е несериозно. Нашият клуб все едно е Реал Мадрид или Манчестър Сити. Не съм виждал толкова дълго прехвърляне на акциите".

"Никой не го интересува, че идват важни мачове. Мен ме интересува отборът. Най-вероятно няма да се стигне до тези мачове. Никой не се интересува от отбора от десет месеца назад".

"Утре тренировъчният процес приключва, докато не се изплатят възнагражденията им. Да влезе някой в съблекалнята и да каже дали ще има отбор, или няма да има. Това е безобразие и подигравка", заяви Киров.