"Бюджет между 15 и 20 милиона лева е нужен за атака на титлата", заяви босът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски.

"Локомотив може да стане шампион, когато аз или някой дойде да ми помогне да направим бюджета 15 - 20 милиона лева. Иначе, ако стане нещо и спечелим титлата, то ще стане случайно. А аз в случайности не вярвам. Аз вярвам в реалните неща", коментира босът на черно-белите пред Нова телевизия.

"Нашият народ е изстрадал. Той е минал през много перипетии на демокрацията. Много се е блъскал, много е мачкан. Затова най-голямата емоция и най-голямата радост за мен е, че хората, които навремето са градили, правили и радвали на стадионите, се връщат пак да се радват на успехите на любимия си отбор", добави бизнесменът.

Пред "Тема Спорт" Крушарски пък коментира възможността звездата на Лудогорец Марселиньо да стана част от смърфовете, каквито информации се появиха през седмицата. 

"Бруно Акрапович каза една много умна приказка, която подкрепям. Ако иска 2500 долара заплата, му я давам веднага и да идва. При нас си има ред и порядък. Всяко нещо си има цена и се знае колко е", категоричен бе босът на Локо Пловдив.

Договорът на бразилеца с разградчани изтича и няма да бъде подновен. Близки до бразилеца са го предложили на смърфовете, но вероятността той да заиграе на "Лаута" е нищожна. 

Вчера бизнесменът имаше среща със спортните хора в клуба - директора Георги Иванов-Гонзо и съветника Чавдар Цветков.