Головата машина на Берое Мартин Камбуров изрази задоволството си от победата над Славия с 2:0. Марто заби и двете попадения и се сбогува с публиката в Стара Загора.

"От първата до последната минута диктувахме събитията. По-чистите положения бяха за нас и не дадохме шанс на опонента да си помисли, че може да направи нещо. Можеше да вкараме още, но все пак победихме".

"Със сигурност ме радват головете, радвам се, че Фаул спечели дузпата и аз вкарах. Даде се спокойствие на отбора, но бяхме нащрек, защото Славия има много добри играчи. Играят супер, а Филип Кръстев е уникален футболист".

"Целият отбор им е добър, и ако ги подцениш, то ще имаш неприятности. Бяхме концентрирани през целия мач. Успявам да вкарвам и помагам на отбора", коментира Камбуров. 

"Дано по-бързо да отмине тази пандемия от коронавирус и да има нормални мачове. Разбира се, че се притесняваме, но може би трябва да се вземат мерки като в Германия, за да има мачове. За нас е важно да не прекъсваме. Неприятно е да се играе без публика, но май ще е по-добре. Трябва да се направи така, че да се опазим", каза ветеранът.

"За мен тези три години в Берое са невероятни. Първата 14, втората 15, сега 16 гола. Само положителни неща за хората тук. Уникално преживяване и удоволствие е за мен. Хората ме приеха, но така е животът. Няма как да се оплача".

"Можеше да се представим през тези три години по-добре и да играем в Лига Европа. Това е горчилката, но така е било писано. Няма да се променят целите ми за ЦСКА 1948 и ще опитвам да вкарвам – това е", завърши Камбуров.