Славия и Ботев Пловдив излизат днес в бараж за място в Лига Европа. Срещата е от 20.15 часа на стадиона в "Овча купел". Букмейкър Рейтинги дава своята прогноза за мача.

Как стигнаха двата тима до този мач? Славия направи изключително силен пролетен рейд и финишира на трето място. А Ботев Пловдив остана във втората осмица. Дали искаше, или спрямо резултатите остана там, но в крайна сметка завърши на 7-ма позиция".

"Така един от двата отбора ще участва в Европа. И двата тима не са никак атрактивни при вкарването на голове. Такъв мач, чийто залог е участие в Лига Европа, едва ли ще накара двата отбора да спретнат голово шоу. Очакванията са за малко попадения - "под 3.5 ".

"Славия определено е в по-добра форма, докато Ботев Пловдив няма дълбочина в състава. Това, което направи Славия като финален щурм, ще иска да го затвърди с участие в Европа, иначе леко се обезмисля това трето място".

"Докато в Ботев Пловдив имат по-кардинални неща за решаване – строеж на стадион, избор на ново управленско тяло в клуба, както и бистрене на кадровата политика на клуба. За "канарчетата" Лига Европа не е най-важен приоритет.