Президентът на Славия Венцеслав Стефанов даде любопитно интервю пред Sportal.bg след жребия в Лига Европа. Както е известно, "белите" се изправят срещу албанския Кукеси в първия предварителен кръг на турнира.

Какъв мач очаквате срещу Кукеси?
- Очаквам труден мач за Славия. Лесни албанци няма! Щом ще играят в Лига Европа, явно имат някакви футболни достойнства.

Не е известен отбор, какъвто е Малмьо например. Започвате сериозно разузнаване?
- Има си хора в Славия, които са футболни специалисти, те трябва да ги разузнават. Моята работа в клуба е друга. Ако стана и разузнавач... Това ме подсеща за вица за шпионина Гарабед. Станали шпиони той и Киркор. Пратили Гарабед на мисия в Америка и му казали: "Отиди там, на тоя адрес ще живееш, ние ще те потърсим, когато трябва". След 15 години пращат Киркор, но той забравил точния адрес, сетил се само кооперацията. Питал отпред: "Абе тук да живее един Гарабед?". Отговорили му: "А, Гарабед-шпионина ли? Трети вход, осмия етаж". Така се бил законспирирал. Та да се върнем за мача - не очаквам лек мач! Ще бъде много тежко.

Христо Крушарски каза, че до няколко дни ще може да каже кой ще е новият шампион. Вие можете ли да дадете прогноза?
- Ицо е бил развеселен, когато го е казал това нещо пред журналистите. Дейвид Копърфийлд не би могъл да каже, Ицо Крушарски ще го каже... Той какъв е?! Да не гледа на пъп?

Гледахте ли откриващия мач между двата ЦСКА?
- Нито едните са слаби, нито другите са слаби. Мартин Камбуров вкара гол, което е нормално, той не е от вчера. Момчето от 25 години само вкарва. За ЦСКА или добро, или нищо. И за двата.