Френският полузащит­ник Муса Aдад е пристигнал в Арда, пише kotasport.com. От понеделник той ще за­почне проби при кърджалийци. Заради него треньо­рът Николай Киров-Белия ще организира контрола през следващата седмица.

Адад е на 22 години и е от алжирски произход. Има 5 срещи за юношеския на­ционален отбор на фран-ция до 18 години. Той е продукт на школата на Нанси, в последната година е бил част от втория отбор на Сошо.

Деян Лозев пък разкри за­що се е завърнал в Арда. През лятото той прекра­ти договора си с Левски по взаимно съгласие. Престо­ят му на "Герена" бе само половин година.

"Престо­ят ми в Левски със сигур­ност не беше един от най-добрите, защото беше белязан с доста контузии. Благодаря на цялото ръко­водство на Левски, че ми влезе в положението, и им пожелавам успех. Моето лично желание да се завър­на в Арда. Няма значение дали съм имал други предло­жения, важното е, че на­правих това, което аз ис­ках. Имаме силен отбор и ще се представим добре през сезона", заяви Лозев пред сайта на клуба.