Треньорът на Берое Димитър Димитров-Херо остана разочарован от равенството 0:0 с новаците от ЦСКА 1948. Херо обаче поздрави футболистите си и отбеляза, че новаците са бавили играта и само са лежали по терена.

„От резултата няма как да бъда доволен. От играта през втората част съм доволен. Беше открит мач, но през втората част нашият отбор седеше много по-добре, имаше надмощие, много положения. Просто и късметът ни изневери. Това го има във футбола. Няма причини да съм недоволен от играта на моя отбор“.

„Някои ситуации трябваше да ги доразвием. Липсваше ни самочувствието в последната фаза от играта. Берое стоеше добре и само резултатът не ни задоволява“.

"Може би и класа ни липсва в определени моменти, но това ни е класата. Няма причина да съм недоволен от отбора във всички мачове преди и след карантината. Надявам се новият, който чакаме да пристигне, да ни донесе вариативност в атака“.

„Естествено е, че искаха да бавят времето, само съдията не разбра, че го правят, без да го нападам. При положение, че те лежаха 15 минути, да се даде 5 минути продължение е несериозно“, заяви Херо.