"Готов съм да водя Славия и за по-дълъг период от време". Това заяви в интервю за "Хоризон" Мартин Кушев. Именно бившият нападател и голмайстор на белите води в момента тренировките на тима след напускането на Златомир Загорчич.

Както е известно, сръбският специалист напусна след загубата от ЦСКА София с 0:1 в среща от четвъртия кръг на новото футболно първенство. Славия продължава да е в дъното на класирането на първа лига само с една спечелена точка - при ремито 1:1 с Черно море в първия кръг.

"В момента аз водя тренировките на Славия. Не мога да прогнозирам какво ще бъде в следващите дни. Не мога в никакъв случай да кажа, че сега Славия играе слабо. Още в първата ни среща за сезона срещу Черно море играта не ни тръгна".

"В доста важни моменти от началото на сезона загубихме концентрация и това ни костваше и загубата на точки и мачове. Победите могат да вдигнат самочувствието на футболистите. Виждам как всички работят и вярвам, че нещата ще се оправят." 

"Не вярвам Златомир Загорчич да има вина за случилото се. Той реши да напусне. Никой не го е гонил, а всички съжаляваме за случилото се. Липсата на късмет доведе и до тези неприятни загуби за Славия".

"Бил съм треньор на Славия и преди. Натрупах опит като помощник, а дали ще продължа да съм начело на Славия, ще го реши ръководството на клуба", каза Мартин Кушев.