Скандал със сексуален привкус разтресе женския футбол у нас, пише Zasada.bg.

Три от най-добрите футболистки на „Пирин Лейдис” (Благоевград) са били изпъдени преди седмица, след като докладвали подозренията си, че тяхна съотборничка спи с треньора им – ирландеца Стив Хамилтън. Националката Вени Сърбинска, Габриела Самарджийска и Веселина Махлелиева се оказали натирени от шефката на футболния клуб Ива Дацова – Уорън.

„Не ме интересува кой с кого спи, след като има навършени 18 години! Важни са резултатите на терена”, отсякла Дацова и показала вратата на трите дами. Те тъкмо били отишли при нея да съобщят, че друго момиче от отбора се задържа прекалено дълго и подозрително в стаята на ирландския треньор. 

Дори показали клип, на който се вижда как съотборничката им влиза при ирландеца, и излиза чак час и половина по-късно. Заявили още, че Стив Хамилтън я фаворизира, и от дълбока резерва фаворитката му изведнъж станала твърд титуляр в състава.

Ива Дацова – Уорън обаче хич не се трогнала от това, и изгонила трите футболистки. Нищо, че те са сред най-силните в „Пирин Лейдис”. „И без тях ще се оправим”, категорична била новоизпечената футболна шефка.