Селекционерът на футболните ни национали Георги Дерменджиев отново отказа да хвърли оставка. Както е известно, "лъвовете" записаха поредната си загуба, като този път паднаха с 0:1 от Уелс насред София.

"Определено имаше желание в играчите, но мисля, че Уелс е един добър отбор. Важното е да видим всички момчета на терена и да се види кой ще върши работа. Всичко се вижда. Виждат се тези, които имат желание и имат качества".

"Продължавам да твърдя, че не трябва имаме сериозни обвинения към играчите. Притеснително и видимо е, че отново допускаме гол в края на мача и нямаме удари към вратата. Ще се анализира всичко в играта", заяви Дерменджиев.

"Колко треньори минаха, започвайки от Матеус? Пенев, Стоичков, Хубчев и други, и други. Какво се случи? Нивото е пак същото. Това е!"

"За 7-8 дни се играят три мача. За нас решаващ бе двубоя с Унгария, след който има психологически срив, защото очакванията бяха големи, но въпреки това играчите се опитаха да се вдигнат и да изиграят мачовете си", добави Дерменджиев.