Интересен трансфер може да направи новият треньор на "Славия" Александър Тарханов през зимата. Опитният руски специалист е харесал сина на легендата на "Левски" и настоящ спортен директор в "Локо" (Пд) Георги Иванов – Александър.

21-годишният футболист вече трети сезон е част от третодивизионния "Рилски спортист", който също е издържан от Христо Крушарски, пише "Мач Телеграф".

Сашо е бил препоръчан на Тарханов от настоящия треньор на „скиорите“ Владимир Иванов. Руснакът познава Фугата още от предишния си престой в „Овча купел“. Тогава бившият десен бек бе шеф на Детско-юношеската школа на "Славия".

Иванов-младши през този сезон е използван като нападател, какъвто бе и в школата на "Левски", след като при предишния треньор на самоковци Петър Аджов действаше в халфовата линия. Той впечатлява с физическите си данни, а демонстрира и добра скорост за внушителния си ръст.

Той е бил сред най-добрите и в последния мач за своя тим – гостуването на "Беласица", където обаче не можа да се разпише. Дори треньорът на „комитите“ Саша Симонович обаче се изказа ласкаво за футболиста, който показвал отличен усет и умение да излиза на чисти позиции.

Роденият на 29 септември 1999 г. играч може да стане третият представител на фамилията, който да запише мачове в родния елит. Бащата на Гонзо, на който малкият е кръстен, е един от най-добрите футболисти на Пловдив.

Очаква се Тарханов да покани футболиста на проби по време на зимната подготовка, след което ще прецени дали да му бъде предложен договор.