Бившият треньор на Славия Златомир Загорчич направи интересно разкритие. Сръбският специалист заяви, че през лятото е получил обаждане от стадион "Българска армия" и е започнал да си стяга багажа за София.

Три часа по-късно обаче Данаил Ганчев и Стойчо Стоилов звъннали на Заги, за да му кажат да не тръгва, тъй като феновете на ЦСКА не искали кадър на Литекс начело на отбора. Бившият бранител е шампион с "оранжевите" от 1998 и 1999 година.

"Да, бях пред договор с ЦСКА, след като се разделих със Славия, но се случиха някои неща, които объркаха всичко. Бях на почивка със семейството в Златибор, когато Дани Ганчев и Стойчо Стоилов ми се обадиха".

"Казаха ми спешно да тръгвам за София, тъй като ще поема ЦСКА. Веднага се прибрахме в Нови Сад, за да си оправя документите и да стегна багажа, но още същия ден, по-точно 3 часа по-късно, отново ми позвъниха".

"Тогава ми казаха, че няма да се случат нещата и да не се разкарвам напразно до София. Феновете прочели по медиите, че ще ставам треньор на ЦСКА и някои от тях били твърдо против. Не ме искали, защото преди съм бил в Ловеч... Защото съм кадър на Литекс".

"Искали нещо по-различно, но не и мен. Аз не виждам проблем, че съм играл в Литекс. Там се доказах, имах големи успехи. Но какво и да е, вече е минало. Може пък някой ден да бъда треньор на ЦСКА. Те сега имат наставник. Бруно Акрапович е добър треньор, уважавам го", каза Заги пред "Блиц".