Ангел Лясков официално е четвъртото ново попълнение на ЦСКА 1948 през зимната пауза.

Левият защитник подписа в клубния офис тригодишен договор с новаците в елита. Както е известно, Лясков е бивш футболист на ЦСКА. 

Ето и официалното съобщение поместено на сайта на новаците: 

"Червените" привличат състезател, към когото интерес имаха множество клубове след изявите му през есенния полусезон зад граница с екипа на Олимпия (Любляна).

22-годишният Лясков също така е младежки национал на България. Той беше титуляр на поста ляв бек в селекцията на Александър Димитров в сблъсъците от изминалите евроквалификации.

"За "лъвовете" Лясков е играл рамо до рамо със съотборниците си: Даниел Наумов, Ивайло Климентов, Георги Русев, Денислав Александров и Серкан Юсеин.

Новото ни попълнение дебютира в мъжкия футбол през 2015 г. с екипа на Литекс (Ловеч). Преди това е играл и като юноша в Академия Литекс. Малко след последните си изяви с фланелката на „оранжевите“ има и период в тима на Ботев (Враца).

След трансфера Ангел Лясков изрази амбиция за предстоящите двубои с ЦСКА от efbet Лига и Купата на България и поздрави всички фенове на клуба. Добре дошъл при "армейците"!"