Попадение на Тодор Неделев от Ботев Пловдив бе избрано за най-красиво в България за 2020 година. 

Това стана ясно от 60-ото издание на анкетата "Футболист на годината", организирана в партньорство от "Дакс Медия", Българската асоциация на спортните журналисти и Българския футболен съюз.

Майсторското изпълнение на Неделев от пряк свободен удар срещу Берое оглави еднолично класацията, като изпревари Ахмед Ахмедов, Георги Минчев, Здравко Димитров и Иван Коконов.

"Благодаря за наградата. Искам да благодаря на всички, които са гласували. Благодаря на семейството и приятелката ми, които ми дават сили. Аз ще се върна по-силен след контузията. Имам доста любими голове, трудно ще ги изброя. Жестът на Ивелин Попов беше изключителен. Той ми е като брат. Подкрепял ми е и е бил зад мен. Радвам се, че според него съм футболист на годината", сподели Тодор Неделев.

Наградата "Лъвско сърце - Трифон Иванов" посмъртно получи Нако Велянов, шофьорът на "Беласица" (Петрич), който почина, но спаси отбора си. В последните секунди от живота си Нако Велянов успя да спаси цял футболен отбор. В злополучната вечер той получава масивен инфаркт, докато е зад волана на клубния автобус, но успява да направи последна, решаваща за пътниците маневра.