Треньорът на Монтана Атанас Атанасов заяви пред "Тема Спорт", че не се страхува от визитата на "Герена". Той посочи, че отборът му има качествата да се надиграва с Левски.

"Подготвихме се добре по време на зимната подготовка. От финансово естество също нямаме проблеми. Всичко на футболистите и треньорския щаб е изплатено. На старта на пролетния дял ни предстои гостуване на един от грандовете в България, който изпитва някакви трудности, но си остава такъв."

"Отиваме с настроение, с желание и с амбиции да спечелим нещо на "Герена". Най-новото попълнение Адам Буджамаа също постепенно навлиза във форма, при всички случаи няма да започне мача, но със сигурност ще го пусна след почивката", каза Атанасов.

"Наистина играем по-успешно като гости. Излизаме за точка или за победа на "Герена". Аз съм убеден, че можем да играем като равен с равен с всеки един отбор от първенството".

"Имаме потенциал и качества да го направим. Ще се стремим във всяка среща да печелим точки, за да може да се преборим за място в първата четворка на втората осмица, което е и нашата цел", добави Орела.