Сътресенията при новака в Първа лига ЦСКА 1948 продължават. Часове преди старта на пролетния полусезон тимът бе напуснат от голмайстора Мартин Камбуров, който се откупи и премина в Берое. 

Онзи ден със столичани се раздели и спортният директор Кирил Котев. На път да стори същото е и друг от лидерите в състава - националът Галин Иванов. Той вече си е събрал багажа и е напуснал лагера в Правец. Именно там отборът се готви цяла седмица. Галин обаче не е с тима от сряда. 

"Опитният футболист е напуснал самосиндикално лагера на отбора в Правец преди два дни. Иванов е влязъл в пререкания с главния спонсор на клуба, а след разигралата се сценка е взел решение да си тръгне от лагера в Правец", пише kotasport.com.

Бившият спортен директор Кирил Котев също е имал разногласия с основния спонсор на ЦСКА 1948 Цветомир Найденов. Той не одобрявал въведения 8-часов работен ден  и взирането в статистическите показатели. 

Именно тези причини отказаха и Мартин Камбуров, явно подобни неща отказват и Галин Иванов да продължи в ЦСКА 1948. Заради самоотлъчката си Иванов няма да играе срещу Левски. Двубоят е утре от 17:00ч. на Националния стадион. 

Предстои двете страни документално да оформят раздялата си. Галин Иванов подписа като свободен агент с новака в елита преди началото на кампанията. Той бе несменяем титуляр в отбора. В 16 шампионатни мача отбеляза 5 гола. 32-годишният национал бе важна фигура в състава на треньора Красимир Петров, който ще има доста трудности със заместването му.