Президентът на Славия Венцеслав Стефанов говори пред медиите след изпълкома на БФС. Той не пропусна отново да "захапе" Димитър Бербатов, но без да назовава името му директно. Както е известно, вчера голмайстор №1 в историята на националния отбор на България официално обяви, че се кандидатира за шефския стол в Бояна.

"Добре съм, не се радвайте. Това е лично решение, не мога да коментирам личните решения на президента на Българския футболен съюз. Не критикувам хора, които си вършат работата, а съм безкрайно негативно настроен към хора, които.. някога да са ни класирали за някое първенство, да са победили някои големи отбори?. Казвам ти дъще, сещай се снахо. Ще дойдат да оправят футбола в България. Колко стаж имат? Както казваше г-н Гриша Ганчев: "Ти къщичка за кученца правил ли си", сподели той?

"Давате трибуна, говорят се куп безобразия без да се мисли. Аз не го предлагам да няма изпадащи. Няма нужда, не съм го предложил аз. Няма нужда да спасявам Славия. Славия няма нужда от такъв тип спасение. Това, че някои смята, че излиза от мен, люто се лъжат. Може да видят от писмата кой го е предлагал. Ще реши работната група. Не е взето решение. Знаете ли че футболът е социален феномен. Градове като Бургас, Сливен, Русе, нямат футбол", каза още Стефанов.

Снимка: Lap.bg