Доскорошният треньор на Берое Димитър Димитров-Херо заяви пред "Тема Спорт", че болката му от случилото се под Аязмото е голяма.

Той намекна, че причините за промяната в играта на заралии не са само спортно-технически. След домакинската загуба от Царско село ръководството на Берое взе решение да се раздели със специалиста.

Изненадващо начело на тима застана помощникът му Петър Колев, от когото пък Херо се почувства предаден. Асистентът също подаде оставка след ремито с Монтана (1:1), като изтъкна, че не е получил благословията на Димитров да стане старши треньор. Впоследствие Петър Колев се завърна на поста.

"Доста съм разочарован и то от много неща. Не мога да кажа, че съм гледал мачовете в това състояние след освобождаването ми. Как си представяте, дали болката ми е голяма?! Как играеше отборът миналата година и как от февруари насам? Как мислите, че само спортно-технически ли са причините? Аз не спирам да анализирам нещата. Берое играеше най-атрактивния, най-нападателния и добър футбол.

И изведнъж със същия треньор, със същите футболисти и подготовка нещата се промениха. Да, пандемията оказа влияние, но има неща, които сега не е моментът да ги коментирам. Има неща, от които много ме боли. Всяка една моя дума знам как се тълкува. Как се чувствам, аз си зная най-добре", сподели Херо.