Бившият голмайстор на Левски Станислав Костов се завърна в Пирин Благоевград. Юношата на клуба подписа договор за две години и бе представен на пресконференция днес.

За последно Костов игра в кипърския Олимпиакос Никозия, където отбеляза 1 гол за 20 мача. Преди това нападателятсе подвизава за Левски.  

"Всички знаете какво е за мен Пирин. Щастлив съм, че отново съм си вкъщи. Бързо се съгласих, след като получих обаждането. Чувствам се в добра форма. Благоевград заслужава да има силен Пирин. Престоят ми в Кипър беше добър за мен".

"Отидох да видя как е в чужбина. Пирин винаги е бил приоритет за мен в България. Пак ще кажа щастлив съм, че отново съм у дома. Тук има добри футболисти. За мен е чест, че ще играя с такива големи играчи. Чувам, че колективът е страхотен".

"Ръководството работи професионално. Надявам се да направим добър отбор и да завършим на възможно най-високо място. Договорът ми е за две години. Това не беше единствената оферта към мен, но беше тази, която най-много исках да приема", каза Костов на представянето.