Президентът на Славия Венцеслав Стефанов направи коментар пред Sportal TV относно кандидат-купувача на Левски Джоузеф Диксън.

Както е известно, британецът е приближен на юношата на "белите" Благой Георгиев и дори обяви, че ако поеме управлението на "Герена", ще иска Благо да заеме ръководна роля при "сините". 

"От футболистите на Славия мога да изисквам само да се подготвят добре и стартът на сезона да бъде по-успешен от миналогодишния. Не желая фалит нито на Берое, нито на Левски. Всяко нещо обаче си има своя край. Някои хора живееха в паралелен свят. Смятаха, че вечно ще имат "рога на изобилието". Не мислеха за бъдещето, не знам как са си правили сметките. С толкова пари и такива резултати, явно нещата са били трагични". 

"Като малък четох книгата "Барон Мюнхаузен". Това в Левски ми прилича на някаква фантасмагория, няма връзка с действителността. Такива безумни идеи и такива хора, дето изсипват милиони, защото Левски бил страшна марка, ЦСКА ще прави стадион в Борисовата градина, Берое и скъпия ток... Явно идва времето, в което всеки ще си плати за гяволъка". 

"Берое е падал, ставал, свикна ли са. За Левски е по-кофти, но така е като разчиташ само на чужда помощ и не правиш нищо. Батков се мъчеше, Томето Лафчис също, тогава бяха истински нещата в Левски. През другото време - щракане с пръсти и харчене на пари. Иска ми се да се спасят, ама как ще се случат такива неща..." 

"Диксън, Миксън... Наско Сираков е като удавник за сламка, търси вариант, но е опитен човек. Като погледнеш Диксън и Благо, двамата са някъде около 1.40, говорим за 200-300 милиона, недейте. Русата Златка е по-богата от двамата", каза Венци Стефанов.