Треньорът на ФК ЦСКА 1948 Тодор Киселичков даде пресконференция преди предстоящия мач с ЦСКА. Срещата е в неделя от 18:45 часа на стадион "Васил Левски".

"Направихме добра подготовка. Всички сме в очакване на първия мач. Всяко начало е интересно. Първият мач носи вълнение. Надявам се всички да сме на тази вълна, за да направим, това което тренирахме. Дерби, което е на старта, винаги е добре дошло. Очаквам да направим добър мач и да победим".

"Гледах вчера мача на ЦСКА. За мен са добър отбор с добри играчи. Това, че за момента не успяват да постигнат резултатите, които желаят, не значи, че не са добри. За нас е по-важно как ще играят нашите футболисти".

"Донякъде от ЦСКА имат предимство, защото вече имат два официални мача. Изиграхме доста контролни срещи, но официалният двубой е доста различно събитие, което е в главите и краката на футболистите. Не вярвам, че ще се пазят за следващия мач с Лиепая".

"Почти всички футболисти са здрави, има един двама, които имат леки болежки, но това не значи, че няма да могат да вземат участие. Влизаме в този мач с пълна група, което говори, че подготовката е минала добре и сме се опазили от контузии. Единственото Ангел Лясков е с по-трайна контузия, която лекува. Само той ще отпадне от групата", заяви Киселичков.