Бившият треньор на ЦСКА Любослав Пенев нападна остро Стойчо Младенов. Пенев даде пресконференция в комплекс "Царско село". 

"С колегата от село Полски сме били съотборници в ЦСКА и сме деляли една съблекалня. Според мен беше редно, когато и да е, да ми звънне и да ми каже: "Любо, преговарям с ЦСКА". Били сме колеги, съотборници, играли сме рамо до рамо".

"Не сме приятели, но сме играли заедно. Това го мисля аз. Това не е мъжка постъпка. Проявява страхотно лицемерие. Гадна и долна постъпка от негова страна. Аз съм спокоен, че съм си свършил работата по най-добрия начин."

"Веднага искам да започна с това, че искам да има мир и спокойствие. Толква ли съм страшен? Чета, че идвам, за да плюя. Няма такова нещо. Мисля, че е логично и задължително да се чуе другата страна. Минаха 2 седмици, откакто ме уволниха и искам да внеса яснота по някои теми".

"Спазих мълчание, проявих уважение, но не получавам същото и това за мен не е нормално. Преди 3 седмици ви казах, че излиза информация от клуба, които работят и са в редиците на ЦСКА, но са всъщност поротив клуба. Това не е нормално и е вредно. Така един клуб не може да се развива професионално."

"Когато има договорки, е редно да се спазват. Година и три месеца договор. Март месец догодина се събираме и решаваме дали ръководството е доволно и дали не. Това е съвсем нормално", заяви Пенев.