Вратарят на Арда Кърджали Иван Караджов направи любопитен коментар след равенството 0:0 с Левски.

"Надиграхме отбора на Левски, настинах, но сега ще се лекувам, както се казва. Поздравявам момчетата! Господинът в средата направи всичко, за да ни изнерви и да не покажем нашата игра, но радващо е, че направихме добър мач".

"Смяната на треньора е доста положителна, изпуснахме ЦСКА, днес се получи същото, трябва да продължаваме по същия начин".

"Треньорът има голяма роля за това, ние ще правим пък каквото зависи от нас. На 32 години съм, не съм срещал такова нещо (б.а. - визира наставника Славко Матич), доста хора трябва да вземат пример от него." 

"Опитвахме се да играем футбол, Ники сега ще ходи три дни на масажи, сега и топките трябва да масажираме заради много ритане. Тримата симпатяги в черно обаче не искам да ги коментирам, на успокояващи съм след всеки мач! На "Армията" ни пребиват, тук ни пребиват".

"Прегледайте записа, той червените картони не ги вади. Ако аз бавих така от другата страна, сигурно щях да получа шест картона. После в националния отбор ядем шамари, псуват ни пък тук хората".

"Моето семейство кой ще го храни? Те си тръгват, палят си колите, лесно им е. И в Разград ще играем футбол, не се плашим с кой играем. Да може младите момчетата да се развиват, да отидат в чужбина да изкарат пари", заяви Караджата.