Треньорът на Царско село Любослав Пенев бе видимо ядосан от загубата с 0:1 от Левски.

"Имаше битка, постарахме, искахме нещата да се случат в положителната посока, но не се получи. Не са виновни нито гредите, нито пейките, нито зрителите, виновни сме си ние. Играта минава през гола. Перфектен терен, да поздравя момчетата".

"Всичко обаче минава през това да вкараш гол, продължаваме да си бачкаме, ето ги вратите, горе има още няколко, продължаваме и това, докато се научим. Липсва класа пред гола, не се оплаквам в момента. Ще завършим сезона с футболистите, с които разполагаме, просто ни липсва голът".

"Зимата, живот и здраве, ще седнем и ще огледаме кое и защо. Добре се представихме, просто ни трябват голове в противниковата врата. Нормално е да допуснем ситуации пред нашата врата, но трябва да реализираме, нека не се повтарям".

"Разчитам на целия колектив, ще продължим така до следващите два мача, след това пролетта започваме отново битката. Какво ще стане зимата, в момента не мога да кажа. Играейки в този отбор, момчетата са свикнали да няма публика. Не мисля, че това е проблем. Има върху какво друго да работим", заяви Пенев.