Треньорът на Локомотив Пловдив Александър Тунчев коментира загубата на „черно-белите“ от Ботев Враца с 2:4 на „Лаута“. Той не пожела да говори по-обстойно за последните събития в клуба и напускането на спортния директор Георги Иванов – Гонзо.

"Паскалев е с доктора ни в болницата. Първоначално всичко изглеждаше добре и докторът каза, че е наясно какво му е, но в един момент се получи световъртеж. Надявам се всичко да е наред с него", обясни Тунчев.

"Нашите фенове винаги са показвали, че са 12-ият нш играч. Видяхме и днес, че при този негативен резултат, те не спряха да ни подкрепят", каза още той.

"Каквото можеше да се обърка, се обърка днес. Моментите, в които можехме да се върнем в мача, не успяхме да вкараме. Говорихме преди мача, че трябва да сме агресивни, защото Ботев Враца нямат какво да губят нищо. Знаехме, че ще градят играта си около Бабунски", допълни Тунчев.

"Не мога да кажа какво се случва в клуба. Всичко е нормално засега. Питайте ръководството", отговори специалистът.

"Няма да ни бъде лесно, след като се разделим с някои важни футболисти през зимата. Всеки трансферен прозорец се разделяме с трима-четирима и това прави задачата ни много трудна На този етап се разделяме с чуждестранните футболисти, които днес не бяха в групата ", завърши Тунчев.