На конгреса на БФС на 18 март тази година ще бъде проведен избор на президент на Българския футболен съюз и членове на Изпълнителния комитет. Това стана ясно след днешното заседание на Изпълкома на централата.

"На 8 септември миналата година Изпълкомът е свикал Конгрес за 18 март. На 14 септември е обявено на страницата на Агенция по вписвания. Има покана, на тази показа пише дневният ред, така че всеки един от вас може да се запознае", коментира президентът на БФС Борислав Михайлов.

На въпросната покана в Агенция по вписванията като точка 8 от дневния ред е заложено освобождаване на президента на БФС и членовете на Изпълнителния комитет, като точка 9 - избор на президент на БФС, а като точка 10 - избор на членове на Изпълнителния комитет.

Относно подписката на Димитър Бербатов Михайлов отговори: "Тя е копи-пейст на същата компания, която е в търговския регистър, и повече няма да отговарям".

"Има конгрес на 18 март, може да прочетете дневния ред. Няма нито един изключен клуб, не знам къде ги чувате тия неща. Нека да бъдем по-диалогични, по-коректни и да спрем с фейк новините, защото за никой не е окей, най-малко за футбола".