БФС не разреши Левски да гостува на Септември София на стадион „Арена Царско село“ в мача им за купата, а това предизвика остра реакция от страна на боса на тима от Красна поляна Румен Чандъров. 

Припомняме, че от СТК разпоредиха, че няма как двубоят от 1/4-финалите да се играе в комплекс „Царско село“ от съображения за сигурност и дадоха едноседмичен срок на Септември да обяви нов стадион, на който ще домакинства на сините.

Бях афектиран и дори мислих да не играем мача и Левски да продължи служебно. Двубой ще има! Тези в БФС обаче са безумници. Това не е нормално за мен. Аз съм на мнение, че срещата можеше да се проведе на стадиона на Царско село. Колко пък толкова хора ще дойдат на този мач?! 

Към този момент въобще не знам на кой стадион ще играем. В София ще бъде, няма къде другаде, но още не съм взел окончателно решение. Няма смисъл да се провежда на „Васил Левски“, защото няма да се напълнят трибуните. Ще дойдат 1500 човека и няма да можем да си избием парите, които са вложени за организирането на това събитие. Ще трябва да сложа 50 лева билети, а тогава ще почнат да недоволстват феновете. 

Наемът на националния стадион ще излезе над 20 000 лева. Това е много висока сума, а ние не сме с такива финансови възможности, за да си го позволим. Септември е скромен отбор. Финансово стабилен, но нямаме претенции за голям клуб. Може да играем и на „Георги Аспарухов“, ако от Левски ни дадат приходите от билетите. Напролет, ако заслужаваме, ще се качим в Първа лига“, сподели Румен Чандъров пред „Мач Телеграф“.