Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков, треньорът Станимир Стоилов, изпълнителният директор Ивайло Ивков, както и представители на големи фенски организации дадоха официален старта на кампанията „Левски е вечен“.

Сираков сподели пред медиите, че в момента най-важното е възраждането на "сините" и те не трябва да изпускат този шанс.

Станимир Стоилов добави: „Всички знаем, че основният актив на Левски винаги са били привържениците. През годините тези хора са помагали, помагат и вярвам, че ще продължат да помагат. Трябва да направим така, че ние привържениците да продължаваме да издигаме Левски на висота. Искрено вярвам, че привърженици, ръководители, футболисти и треньори можем да вдигнем Левски, където трябва да бъде“, каза Мъри.

"След много перипетии и скандали вярвам, че излизаме по нов път. Този път ще ни изведе на това ниво, на което Левски трябва да бъде. Тази ни изява е сигнал не толкова, към организираните групи от левскари, а към неорганизираните фенове".

"Основната идея на кампанията е да се събират около 150 хиляди лева на месец, които ще дадат възможност на клуба и на треньора да направи Левски такъв, какъвто ние искаме да виждаме. Искам да виждам Левски, който взривява трибуните, който радва децата и възрастните и Левски, който доминира", заяви пък председателят на Националния клуб на привържениците на Левски Степан Хиндлиян.