Организаторите на националния протест срещу управлението на БФС обявиха, че очакват безпрецедентно обединение сред феновете в името на промяната. Вече редица градове осъмнаха с транспаранти изразяващи недоволството си от Борислав Михайлов.  В Бургас, Варна, Гурково, Ямбол, Велико Търново и Пазарджик привърженици показаха своята активност по темата.

Ето и съобщението на организаторите:

„В утрешния национален протест ще се включат няколко областни града с инициативи по места. Да изразят недоволството си срещу недемократичното управление на Борислав Михайлов се подготвят фенове и клубове в Бургас, Варна, Велико Търново, Добрич, Пазарджик, Ямбол. 

 Днес привържениците на двата най-големи клуба в Пловдив - Ботев и Локомотив, също ще се опълчат на статуквото. Пред Колежа и на Лаута те ще подкрепят изгонените от БФС клубове и ще изкажат недоволството си към Михайлов. „Жълто-черни“ и „черно-бели“ пренебрегват цветовете в името на българския футбол.

 Припомняме, че утре в 17:00 ч. пред базата на БФС в Бояна се организира мащабен протест, в който заставаме рамо до рамо, независимо от клубните пристрастия, които ни разделят. Обединяваме се в името на общата кауза - бъдеще за българския футбол. Ще пътуват агитки и клубове и от други градове“.

Снимка: Lap.bg