Собственикът на Левски Наско Сираков взе отношение по темата около евентуално напускане на Станимир Стоилов. Босът на “сините” е категоричен, че няма да допусне така лесно наставникът да си тръгне. 

“Най-важният въпрос, който вълнува синя България - самият факт, че сме двамата тук отговаря на него. Няма опасност Мъри да не е треньор на Левски".

"Ако си е тръгнал, аз вече щях да съм го направил преди него. Аз ще си тръгна преди него. Не съм изровил земята, за да му позволя да си тръгне така”, каза Сираков, след което изригна срещу съдийството и БФС.

"Вече се натрупва абсолютна смрад. Клоака, която завинаги трябва да бъде изчистена от българския футбол. Искам да предупредя всички, че няма да дойдат 50 човека, а 20 хиляди и ще изметен всичко".

"Възпитаваме футболистите да са като агънца, тях ги провокират по цели мачове. Преди седмица ги убиха тука. 100% дузпа за нас в 80-ата минута, не се гледа ВАР. Две несъществуващи дузпи. Хосе му вдигат два жълти картона не за неправилно дишане, ами за правилно".

"Знаем, че е заради мача с ЦСКА. Не ме интересува дали китайци или унгарци ще ръководят съдиите. Трябва да се оправи съдийството веднъж завинаги. Пак повтарям ще дойдем 20 хиляди и камък върху камък няма да остане“, добави Сираков.