Казусът около Жорди Кайседо и бъдещето му в ЦСКА се заплита. Появяват се различни информации, които обаче не дават отговор на това дали еквадорският национал ще остане на "Армията".

Вчера от клуба излязоха с изявление, че нападателят все още не се е присъединил към подготовката на отбора в Австрия. "Армейците" допълват, че не могат да се свържат със своя футболист.

Неговият агент Ернан Банято обясни, че Кайседо е в София, защото багажът му е бил изгубен и това е причината той да не отпътува за Австрия.

В медиите в Еквадор обаче се появи друга информация от Банято, според която клиентът му е при него в Истанбул и се наслаждава на ваканцията си. Ето част от интервюто на импресариото за предаването "La Trinka" на радио "Area Deportiva":

"Жорди Кайседо не липсва, той е с мен в Истанбул. Сега Жорди се наслаждава на ваканцията си. Изненадани сме от изявлението на ЦСКА. Смятаме, че това е с цел дискредитиране имиджа на играча", казва Банято. 

"Никой не се е свързвал с мен или Жорди, за да попита за него. Предишният треньор подаде оставка поради различни расистки нагласи към цветнокожите играчи и отборът никога не разкри тази новина", каза Банято пред радиото.