Изпълнителният директор на Левски Кирил Ивков разкри и част от по-големите плащания на клуба през последните три месеца. Най-сериозните суми са за Петър Хубчев и Насиру Мохамед.

"От март досега клубът има финансов паричен поток в размер на 5 977 432 лв, като основните приходи са от билети, магазин, членски карти, телевизионни права, реклама и така нататък".

"В същото време направихме харчове в размер на 5 765 409.02 лв. Основно перо са обезщетения и стари задължения. Чистим всичко при всеки удобен момент. Бивши треньори, които ме заплашват след всяка пресконференция, получиха 278 хиляди лв. Г-н Мохамед - 305 хиляди, а в противен случай нямаше да имаме трансфери. Първата вноска за Макрон пък е 25 хиляди лв", разкри той.

Ивков добави, че в зависимост от съперника, цените на билетите ще бъдат увеличени с между 20 и 30 процента. Пропуските ще бъдат най-скъпи срещу отборите на Лудогорец, ЦСКА, Черно море, Ботев Пловдив и Локомотив Пловдив.

"Изключително непопулярно решение, което аз подкрепих. Дори това увеличение е по-ниско от инфлацията, цените на тока и консумативи, както и други обективни критерии. Постарахме се картите да бъдат на такива цени, че да бъде изгодно на феновете да си ги вземат още сега", продължи изпълнителният директор и разкри, че до момента клубът е продал около 1500 абонаментни карти.

Ивков добави, че ръководството е поръчало седалки на стойност 100 хиляди лева. Голяма част от тях ще бъдат монтирани в Сектор "Б" преди мача срещу ПАОК, а други ще бъдат използвани за освежаване на Сектор "В". Фланелките за новия сезон пък ще бъдат представени и пуснати в продажба преди първия мач на "сините" в първенството.