Техническият директор на Лудогорец Козмин Моци призна, че няма официална оферта от румънския вицешампион ФКСБ за нападателя Дорин Ротариу. Крилото не попада в плановете на Анте Шимунджа и му се търси нов отбор, където да играе под наем.

„Нищо за Дорин и ФКСБ не е вярно. Наистина той най-вероятно ще отиде под наем в отбор от чужбина за една година. Близо сме до това да се разберем. Дорин се отказа от пари, за да играе в чужбина и не смятам, че ще се завърне в Румъния“, каза директорът в предаването Ora Exacta in Sport.

„Към момента няма официална оферта от румънски клуб. Ротариу не е говорил с мен и ФКСБ. Той би искал да продължи в чужбина. Дорин е играч, който ако е здрав ще бъде полезен и на националния отбор".

"За съжаление Лудогорец беше вече изграден отбор, когато той дойде при нас. Пристигна късно в тренировъчния период, не хвана цялата подготовка, а след това имаше COVID. Игра малко и затова през зимата реших, че е по-добре да го пратя някъде другаде, като Дорин отиде в гръцкия Атромитос“, добави Моци.