Председателят на УС на Левски Даниел Боримиров даде интервю за Дарик радио, в което изказа задоволството си от работата на треньорския щаб на 26-кратните шампиони.

“Предвид мачовете, които изиграхме през пролетния дял от шампионата, очаквах такъв старт на сезона, защото виждам работата на целия треньорски екип и на цялото ръководство".

"Всичко това не е случайно, всичко това е целенасочено и се радвам, че нещата се получават и самият клуб върви във възходяща линия. Предвид финансовата ситуация в клуба, предпочитаме да правим малки крачки, но крачки, които да са градивни и Левски да се стабилизира финансово". 

"Мисля, че треньорският екип, най-вече в лицето на Станимир Стоилов, знае най-добре как трябва да излезе отборът в реванша с Хамрун. Мисля, че и самите футболисти осъзнават колко важен мач предстои. Напревихме първата крачка и мисля, че с помощта на публиката ще направим и следващата крачка да продължим напред. Вярваме, че европейските клубни турнири могат да помогнат финансово на клуба и затова сме се устремили натам". 

"Мисля, че всеки един в клуба осъзнава, че едно наше класиране в групите би помогнало във финансово отношение. Към момента това са ни възможностите и вървим по този път".

"Нашите млади футболисти трябва във всяка една тренировка да влагат максимума, за да могат да растат. Хубавото е, че в отбора има някои опитни футболисти, които имат международни мачове зад гърба и те са хората, които трябва да поведат останалите. Две трети от футболистите не са играли евротурнири".

"Радващо е, че всички хора в клуба с работата си, най-вече екипът на Станимир Стоилов с начина по който преобрази отбора, успя да върне нашия 12-и играч на стадиона. Смятам с всеки изминал ден, седмица и месец да израстваме и да сме апетитна хапка за хората и големите корпорации“, каза Боримиров.