Левски не заслужаваше да загуби, но футболът е игра на грешки и "сините" ги допуснаха, заяви треньорът Станимир Стоилов след поражението с дузпи срещу Хамрун Спартанс. Той добави, че приказните 8-9 месеца са приключили и е време работата да започне отново.

"Имахме всичко в нашите ръце - положения, ситуации и изравнителен гол след края на редовното време. Допуснахме две елементарни грешки и според мен затова се обърна мачът. Хамрун е сериозен отбор, но не заслужавахме да загубим. Когато допуснеш грешки обаче, в атака и в защита, това се случва. Дузпите са лотария, но според мен трябваше да спечелим", каза Стоилов за Диема спорт.

"Прескочихме етапи в развитието ни и това ще бъде обеца на ухото ни. Пропуснахме още в първата минута 100-процентов гол и допуснахме две грешки, които отбор като Левски не може да си позволи.

"Този отбор има много да учи, гради и добавя към класа. Клубът записа приказни 8-9 месеца и бе време те да свършат, за да започнем отново да работим. Отборът е крехък".

"Дали отпадането е срамно? Чак срамно - не. Но би трябвало след като имаш преднина от първия мач, да продължиш. Само с работа може да върнем клуба. Късметът беше срещу нас. Клубът трябва да си извади нужните изводи", добави Стоилов.