Ръководството на Левски сключи ново партньорство в навечерието на домакинството на малтийския Хамрун, пише "Тема Спорт".

"Сините" започнаха да рекламират фирма, която предлага субстанции, които се ползват по време на подготовката и възстановяването на спортуващи хора. Компанията пък предлага отстъпка за привърженици на сините, които закупуват продукта.

Феновете на Левски обаче очакват други новини - как вървят преговорите с компанията "Юнайтед груп" на сръбския милиардер Драган Шолак. Както е известно, от "Герена" признаха за разговори и заявеното желание на чуждестранната фирма да придобие мажоритарния пакет акции на клуба.

Преди мачовете от втория квалификационен кръг с ПАОК от Лигата на конференциите отново имаше раздвижване по темата - представители на потенциалния голям инвеститор бяха у нас.

След това обаче нещата отново затихнаха. Преди време изпълнителният директор на Левски Ивайло Ивков обяви, че се очаква да се стигне до някаква развръзка до Нова година. Предстои да видим какво ще се случи и дали наистина ще се случи смяна на собствеността.