Най-новото попълнение на ЦСКА Симеон Александров сподели първите си впечатления от обстановката в отбора. Той разказа за своя футболен път дотук и разкри, че една негова мечта вече се е сбъднала. 

Юношеският национал, който премина на "Армията" от Септември (София), е мотивиран да се докаже на Саша Илич, въпреки сериозната конкуренция в състава на "армейците". 

"Бях на осем години, когато започнах да играя в школата на Локомотив (Пловдив). Показах много добри игри и след това Септември ми прати покана. Не знаех дали мога да направя тази стъпка в София и да оставя семейството си. Много съм доволен, че направих тази крачка, защото показах много добри игри и спечелих доверието на Септември". 

"Постепенно се приближих към мъжкия футбол - изобщо не ми беше лесно. Отличавам се с това, че съм много бърз и техничен. Не ме е страх да играя един на един. Семейството ми много ми помага. С тяхната подкрепа съм стигнал дотук и съм им много благодарен. Те много се зарадваха, защото това е много голям клуб." 

Като разбрах за ЦСКА, бях в шок - толкова голям отбор да иска 18-годишен футболист. Бях много радостен и това няма как да се обясни с думи. Тук има много добри футболисти и ще ми бъде много по-трудно. Трябва да спечеля доверието на треньора и ръководството. Трябва да се влагам на 120% в тренировките, за да може да си намеря място в отбора". 

"Тук конкуренцията е много голяма, което ще ме направи по-добър. Очакванията са ми да покажа на ЦСКА, че неслучайно са ме взели. С добри игри, голове и асистенции трябва да покажа, че заслужавам да играя. Бях много радостен от това, че феновете ме приеха много добре. Мотивацията е на макс".

"От мен се очаква да показвам добра игра. Винаги съм си мечтал за големи неща. Една моя мечта се сбъдна - да играя в един много голям отбор", заяви 18-годишният футболист пред клубната телевизия.