Старши треньорът на Хебър Владимир Манчев остана очарован от себераздаването на всички играчи в тима след победата с 3:2 над Локомотив София. Пазарджиклии нямаха победа в осем поредни мача, като в този период не бяха вкарали дори един гол.

"Имахме една много добра подготовка за този мач. Разучихме силните и слабите страни на Локомотив София. Много от нещата, които тренирахме, се случиха днес. Видях голямо себераздаване от всички на терена. Досега три гола не сме вкарвали и на тренировка, така че няма какво повече да искам", коментира Манчев, чийто тим имаше едва четири гола преди днешния ден.

"Това, което днес видях, ме радва страшно много. Ако имаше как да видите какво е сега в съблекалнята в момента... много съм щастлив. Искам да поздравя целия щаб. Събрали сме се хора, които милеят за клуба. Това не е работа на един или двама човека. Феновете също бяха на ниво днес и съм доволен, че ги зарадвахме с победа. За нас всеки мач е тежък, но сега ще починем и ще се подготвим за предстоящата среща с ЦСКА-София по най-добрия начин', каза още Манчев.