Лидерът на Сектор "Г" на Иван Велчев-Кюстендилеца даде мнение относно предстоящото прекратяване на отношенията между ЦСКА и международния спортен оператор SportFive. 

Според предварителната договореност, компанията, която менажира доста големи стадиони по света, трябваше да бъде оператор на новия дом на „армейците“. До дни се очаква рекордьорът по шампионски титли на България да обяви новината, а скоро след това същото трябва да направи и германската фирма.

Ето какво написа Кюстендилеца вър Фейсбук:

“Според мен няма драма и просто Ганчеви ще строят със собствени пари и не им трябва Спортфайв за обезпечение на кредит пред банка, фонд и т.н. Друг е въпросът, че стадионът, без да бъде управляван от Спортфайв, може би няма да носи приходите, които се очакват.

Разбира се, това са си мои разсъждения и не мога да бъда сигурен, че съм на прав път”, написа Велчев във Фейсбук под публикация на “червен” привърженик. 

“Комуникацията с феновете винаги е била специална, ако изобщо има такава, и бъди сигурен, че нищо по този проблем няма да се промени. Комуникация ще продължава да липсва”, добави Кюстендилеца под коментар на друг фен.