Новото попълнеие на Лудогорец Раи Насимиенто Де Оливейра бе представен от спортния директор на шампионите Георги Караманджуков. Той направи интересно разкритие, като каза, че е дълбоко вярващ, а преди 3 месеца свещеник е казал на неговата майка, че му предстои да отиде в голям клуб и това се е сбъднало.

„Искам да благодаря за даденото доверие от президента на клуба и на всички директори. От първия момент, в който пристигнахме тук, бяхме посрещнати много добре. Имам честта да бъде част от един от най-големите клубове в Европа. Откакто е в първа дивизия клубът печели 11 поредни титли и се надявам да направя щастливи феновете и всички в клуба".

"Също така шансът, който имам, да участвам в Европа и Шампионска лига е страхотна възможност за мен и продължение на моята кариера. Искам само да ви разкажа, че преди 3 месеца, моята майка беше в църква. Там един свещеник ѝ каза, че след 3 месеца ще имам голям клуб. Продължавам да вярвам на Господ, че това ще бъде много голям клуб“, каза Раи.

Той заяви, че е имал и други възможности, но е направил правилния избор, когато е приел предложението на Лудогорец.

„Бях 3 месеца без клуб, но това не означава, че не съм тренирал и не съм следвал режим. Трябва да поработя още малко, за да вляза в ритъм. Трябва да се адаптирам. Когато съм готов ще дам най-доброто от себе си, за да порасна в този клуб“, каза крилото.

„Знам историята на клуба. Сега ще направя подробен анализ на противниците, с които ще играем в първенството. Имам достатъчно време да се запозная с българския футбол и да се адаптирам. Нашата цел е една единствена, както знаете“, допълни играчът.

Раи призна, че е разговарял със Сисиньо за подробности относно Лудогорец. Той е играл в един отбор с Роналдо от Левски, като заяви, че с него се е чувал само веднъж и не е говорил за Лудогорец.