Нападателят на ЦСКА Дюкенс Назон бе видимо доволен и щастлив след победното 3:1 над Ботев Пловдив. Назон заби два гола и даде асистенция за попадението на Гарсес.

"Щастлив съм! Благодаря на съотборниците ми, защото това е победа за отбора. Можех да се справя и по-добре, защото имах още една ситуация, в която можех да вкарам. Най-важно са трите точки, които взехме днес". 

"Няма значение кой вкарва, ако печелим мачовете. Доволен съм и от асистенцията, която направих на Гарсес. Важно е да вкарвам, защото съм нападател, но по-важни са победите. Имаме страхотна връзка с Де Нойер и това спомага за доброто взаимодействие на терена".

"Попаденията са важни, но нашата цел е да станем шампиони. Това минава през победа във всеки един двубой, без значение кой ще вкарва. Ще се старая да вкарам възможно най-много голове". 

"Всичко се променя, когато феновете са на стадиона. Очаквахме тяното завръщане, нямахме търпение това да се случи. Обстановката беше специална, те ни дават допълнително сили. В края на сезона се надявам ние да ги зарадваме с титла", каза Назон.