Бившият футболист и треньор на Левски Емил Велев-Кокала говори за Стефан Аладжов, както и сегашното състояние на клуба от "Герена". "Кокала" бе един от гостите, които присъстваха на представянето на книгата на Аладжов.

"Още от юноша са ми спомените с Аладжов. Гледали сме го на тренировки и мачове. Човек, който изгаряше на терена и даваше всичко от себе си. Беше елегантен защитник и ни беше пример на нас, въпреки че ние бяхме по-агресивни".

"Младите също сега могат да попиват от Аладжов, стига да могат да видят неговите изпълнения. Изиграл е над 400 мача, чудя се как не е излязъл и в чужбина, но е бил лоялен в клуба си".

"Надали Батков ще се върне, но си спомням, че той беше човекът, който организираше цялата финансова помощ, когато аз бях начело на клуба. Така съм го казал, така го мисля. Защо да не се върне? Но не смятам, че е реално.

Не е добре ситуацията в Левски. Виждаме, че имат проблеми от всякакво естество. Най-лошото е, че и в игрови план нещата отстъпват доста. Един антирекорд който много трудно може да се постигне в Левски, но той вече е постигнат. 10 мача няма победа в първенство. Това не говори добре за целия клуб. За другите неща не искам да влизам в подробности. Знам, че имат да се дават пари на доста хора, НАП и тн. Но смятам, че има достатъчно здравомислещи хора в Левски, които трябва да оправят нещата.

Възможно е Левски отново да е шампион, но тази година е доста трудно да се постигне. Единствената реална цел, която може да се преследва, е да се влезе в тройката, но това ще стане като почне да се побеждава", заяви Велев.