Бившият нападател на ЦСКА и двукратен шампион с тима (2005 и 2008) Евгени Йорданов коментира представянето на Дюкенс Назон в YouTube канала CSKA Fan TV.

„След трудното начало, което имаше, може би и породено от недостатъчна игрова практика, през пролетния полусезон той е като прероден. Вижда се, че е сред лидерите в отбора и на терена, и в съблекалнята. Показва страхотни изяви с червения екип, отбеляза доста решаващи голове и мисля, че това е един от основните козове на Саша Илич в борбата за титлата“, коментира Йорданов.

Той се върна и към пролетта на 2005 г., когато през цялото време игра с травма.

„Сега ЦСКА има много по-голяма широчина в състава спрямо нашия отбор, който стана шампион през 2005 година. Друга разлика е, че за съжаление тогава в тима имаше много повече български футболисти. За моята контузия се е изговорило много през годините. Точно преди първия официален мач по време на подготовката изпитвах болки в слабините".

"Оказа се, че имам херния, т.нар. „футболна болест“. Но след консултация със специалисти разбрахме, че ако не изпитвам силни болки, мога да играя. И решихме да играя, докъдето изкарам. Преди всеки мач, дори през седмицата, докторът ми слагаше обезболяващи. И ако се върнете назад, ме сменяха в 65-70-ата минута, когато болката ставаше нетърпима. Но пък ние дотогава вече си бяхме решили мачовете, особено на „Армията“, припомни си Йорданов.