Съсобственикът на Локомотив Пловдив – Христо Крушарски заяви пред SportLive.bg, че предстои да се проведе Общо събрание на акционерите на клуба. На него ще бъде увеличен броя на членовете на Управителния съвет.

Припомняме, че към момента Крушарски и бизнесменът Адам Сотков са съсобственици на пловдивския клуб. Двамата държат по 50% от акциите.

„Когато се прибера, предстои да си решаваме въпросите в клуба на Общо събрание и да си поставим кой къде, за какво и защо. Сигурно ще налагаме юношите“, обяви Крушарски пред SportLive.bg.

В момента бизнесменът е в Женева. Той ще се прибере в България в неделя.

„Всичко е наред. Правим Общо събрание и увеличаваме Управителния съвет. Партньорите ми разбраха, че всичко се решава на маса. С мен с лошо не става. Подялбата на акциите ще остане по 50%“, разясни пред медията ни той.

Наскоро в публичното пространство се появиха информации, че поредните двама играчи на Локомотив Пловдив са на прицела на така наречените родни грандове. Според различни твърдения в полезрението на Левски са Бабакар Дион и Джовани.

„Аз не се занимавам с мъжки футбол, а с юношите. В България никой никого не търси, а той се крие. Говоря за футбола ни като цяло, не само за Локомотив Пловдив“, отговори той на въпрос за наличието на евентуални запитвания за тези или някои други играчи на „черно-белите“.