Звездата на Лудогорец - Кирил Десподов, направи изключително любопитен коментар след спечелената титла на България. Нападателят обяви, че иска да напусне разградчани и е заявил своето желание на шефовете. Също така Десподов допълни, че не съжалява, че цяла България го мрази и това трябва да е ясно на всички.

“Не съм следял дербито. Нямах телефон в мен, играех на терена, но казах и след мача с Левски - аз съм за Лудогорец. Интересуваше ни ние да си вземем мача. Искам да използвам момента и да поздравя ЦСКА, че дадоха всичко от себе си и ни дишаха във врата до последно. В един момент бяхме дори догонващи".

"Това е начина, така трябва да бъде всяка година, за да израства българският футбол. Да има конкуренция, а не да приключва първенството с 20 точки преднина. Поздравявам ги за борбената игра през целия сезон и за добрите резултати, които постигнаха. Казвам го с добри чувства".

"Не знам дали ще играя в Шампионска лига. Сега предстои малко почивка. След това имам национален отбор. Ще видим. Може пък това да ми е последния мач за Лудогорец, нищо не се знае".

"Няма да говоря дали имам или нямам оферти. Просто казвам, че съм си заявил моето желание пред директорите в клуба, те знаят какво е моето желание. Нормално е да искам да изляза в Европа. С оглед статистиката, която направих този сезон, това е най-добрия ми сезон, откакто играя футбол. Заслужавам да изляза отново в Европа и се надявам да уважат това, което искам".

"Когато дойдох в Лудогорец преди три години, много хора казваха “ти луд ли си, защо се връщаш в България”, но аз нито един ден не съжалявам, че съм предприел тази крачка. Три пъти шампион на България, два пъти носител на Сеперкупата и веднъж на Купата. Спечелих абсолютно всичко възможно, което може да се спечели в България. Два пъти футболист на годината. Да не изброявам други неща".

"Мисля че и аз, и клубът си помогнахме взаимно да спечелим трофеи и да съм щастлив от това, че съм останал в този клуб и че съм спечелил толкова много трофеи. Не съжалявам за абсолютно нищо. Не съжалявам, че цяла България ме мрази. Гледам си моята игра, моята кариера. Нищо друго не ме интересува. Това трябва да е ясно на всички. Така че аз ще продължавам да го правя и се надявам отборът да играе в Шампионска лига”, разясни Кирил Десподов.