Треньорът на Левски Николай Костов очаква бройката на играчите в състава да се увеличи в близките дни. При това специалистът ще получи не едно, а две нови попълнения.

От "Герена" вече работят по привличането на десен бек и флангови нападател. Костов искаше да подсили нападението още с идването си в клуба, но ръководството взе играчи само на най-належащите позиции. До момента в клуба пристигнаха дефанзивният халф Дарлан и офанзивният Хасим Фадига.

Бразилецът вече си извоюва място в състава, докато французинът засега е с по периферна роля и е броен за "човек от ротацията".

Взимането на десен бек ще стане наложително, ако Левски продаде Жереми Петрис. Индикации да се случи това не липсват, като към француззина има доста сериозен интерес.

"Сините" вече могат да си позволят взимането на играчи. Това е благодарение на достигането до плейофа за влизане в групите на Лигата на конференциите.

Така в клуба ще постъпят свежи средства както от наградния фонд на турнира, така и от продажба на билети и телевизионни права. Само участието в тази фаза вкарва в касата на "Герена" 750 хил. евро. А приходите от билети също няма да са малки, защото мачът с Айнтрахт ще бъде на "Васил Левски", пише "Тема спорт"