Треньорът на Славия Златомир Загорчич беше доволен от успеха на своя тим с 3:2 над Лудогорец в 18-ия кръг на efbet Лига. В кръга на шегата специалистът заяви, че вчера отборът му е тренирал в ресторанта.

"Победихме със себераздаване. Поговорихме си много за мачовете по мое време през предишния период. Не може за толкова късо време отново да почнеш да играеш качествен футбол. Вчера времето беше едно, а днес излязохме при други условия, трябваше да се чисти сняг. Но аз се надявам, че това е само началото и в следващата среща ще играем много по-силно", сподели Заги.

Попитан как са уплътнили времето от вчера до днес и къде са тренирали, Загорчич се засмя и каза: "Вчера правихме тренировка в ресторанта. Нямаше какво да се прави и единствено успяхме малко да раздвижим момчетата. Но от психологическа гледна точка бяхме стабилни".

На Славия предстоят два мача с ЦСКА – един за първенството и един за Купата на страната, а освен това "белите" имат и двубой с Черно море.

"Искаме да запазим подема, заяви Загорчич на въпрос какви са очакванията му. Искам да вземем точки от ЦСКА, а след това и с Черно море. Това е очевидно и днес се показа. Момчетата са гладни за победи и се надявам да продължават да бъдат така мотивирани", завърши треньорът на Славия.