Старши треньорът на ЦСКА 1948 Николай Панайотов е уверен, че неговият отбор има сили да спечели осминафинала за Купата на България срещу Берое. Двубоят в Бистрица е утре, 7 декември, от 14:30 ч. 

„Дано времето бъде с нас. Няма план "Б". Играем като домакини, зъдължени сме да спечелим този мач“, започна старши треньорът на ЦСКА 1948 на пресконференцията преди мача.

„Всички състезатели, които имаме, имат възможност да влязат да играят. През годините се е случвало подценяването на мачове в Купата на България да изиграят лоша шега. Анализирали сме добре Берое, имат постоянство, опасни са в преходите, които правят. Надявам се да ги затрудним и победим. Целта е да стигнем финал в турнира“, каза още той.

Симеон Петров и Радослав Кирилов са с леки травми и са под въпрос за утрешния мач. Вратарят Даниел Наумов се завръща под рамката на вратата след травма, след като другият вратар Генадий Ганев е наказан за мача заради червения картон срещу Хебър.

"Единият ни вратар Генадий Ганев е с наказание. Надяваме се Дани Наумов да е добре, тренира и да застане той на вратата. Почти всички контузени вече се възстановяват. Има лек проблем при Симеон Петров и Ради Кирилов, но се надявам те да са на линия за следващите мачове.

"Знам със сигурност, че има интерес към Симеон Петров, не мога да конкретизирам за оферта. Не съм говорил за това, защото най-важен ни е следващия мач. Играчите са млади. Ако искат да излязат, ще имат шанса си и тяхното време ще дойде“, продължи наставникът на „червените“.